Managen van communicatieprojecten
Het uitvoeren van een campagne of communicatieplan is als het managen van een project. Hoe doe je dat? In vogelvlucht leer je de belangrijkste do’s en dont’s bij het aansturen van een communicatieproject.

Plannen en budgetteren
Goed plannen en budgetteren geeft jezelf en jouw opdrachtgever veel duidelijkheid. In een intensief uur leer je realistisch ramen en een projectplanning en een persoonlijke planning maken.

Van communicatievraag naar communicatieoplossing: hoe kom ik tot een goede strategie?
Als je weet welke communicatiedoelen je wilt bereiken en bij welke doelgroepen, dan komt eigenlijk de moeilijkste stap: hoe krijg je dat voor elkaar? Kruip in de huid van je doelgroep en kom tot de meest effectieve communicatiestrategie.

Samenwerken met bureaus
Hoe vind je het beste bureau? Hoe stel je een goede briefing op? Hoe hou je de kosten binnen de perken en waar controleer je de kwaliteit van een bureau eigenlijk op? In deze module krijg je praktische tips en tools.

Rollenspel ‚Onderhandelen met je opdrachtgever’
Het onderhandelen met je opdrachtgever over wat je wel en niet doet in het project is iets wat je het beste leert door het te doen. In dit rollenspel kom je erachter wat de verborgen agenda van je opdrachtgever is...

--- Nieuw: Zakelijk twitteren---
Is Twitteren voor jouw organisatie nog een nieuw communicatie-instrument? Leer hoe Twitter werkt, wat jouw organisatie er mee kan, en je bent klaar om aan de slag te gaan!